+31 (0) 88 00 19 561
info@grafius.nl
informatie over GrafiusPropositie van GrafiusProducten van GrafiusPartners van GrafiusWoordenboekcontact opnemen met Grafius
propositie van Grafius
Onze propositie

Wij staan met onze beide voeten gewoon op de grond. Onze manier van dienstverlening moet u vooral ervaren,
onze propositie blijft voor ons en onze relaties een vaste waarde waar we elke productie graag aan gemeten willen worden.

Leveringsbetrouwbaarheid.
Met meer dan 30 vaste partners kunnen wij (bijna) altijd een zeer korte doorlooptijd realiseren.

Service en inzet.
Door onze unieke werkwijze waarin Grafius zelf calculeert, adviseert, inkoopt en begeleidt, is zij de perfecte gesprekspartner.

Oplossingsgericht.
Uw doelstellingen zijn belangrijk voor ons. Waar een wil is, is een weg! Daarbij ligt ‘kan niet’ op het kerkhof en ‘wil niet’ ligt er naast.

Beste inkoopsprijs.
Door het zelf inkopen van de deelproducten zoals papier, drukken, binden etc zijn wij in staat scherpe tarieven te realiseren. Nee, niet altijd maar wel in 90% van de gevallen.
Continuïteit.
Omdat wij met meerdere leveranciers werken zijn wij altijd in staat om snel capaciteit beschikbaar te krijgen. Korte levertijden zijn daarom geen probleem.

Kwaliteit.
Wij gaan niet met elke order naar een nieuwe leverancier. Met de meeste van onze leveranciers hebben wij al een langdurige relatie en deze groep breidt zich elke dag nog verder uit.

Europa.
Niet dat Nederland te klein is maar toch kijken wij graag over de landsgrenzen heen.

Kortom, wij realiseren kostenbesparingen, korte doorlooptijden, kwaliteitsverbeteringen en verbeteren uw inzet en flexibiliteit in de eigen organisatie.

Neem eens contact met ons op. Ervaar onze manier van werken en wat dat kan betekenen voor uw organisatie en voor u zelf.

Ervaar onze manier van werken en wat dat kan betekenen voor u en uw organisatie.
Grafius | Herfstpark 46 | 2152 EB Nieuw Vennep | t +31 (0)88 00 19 561 | f +31(0)88 00 19 562 | info@grafius.nl | algemene voorwaarden